قرص زود انزالی
قرص زود انزالی
قرص زود انزالی ,قرص زود انزالی زنان,قرص زود انزالی گیاهی,قرص زود انزالی ایرانی,قرص زود انزالی موجود در داروخانه,قرص زود انزالی قوی,قرص زود انزالی اقایان
توضیحاتی در مورد قرص زود انزالی
قرصهای تاخیری یکی از روشهای موثر در درمان زودانزالی یا انزال زودرس تلقی میشود. علاوه بر قرصهای تاخیری روشهای ذهنی و تکنیکهای جنسی نیز در درمان زودانزالی موثر است. در این مطلب از سایت جسارت در مورد بهترین و قویترین و روش استفاده و عوارض انواع قرص زود انزالی زنان و مردان خارجی قوی و نعوظ موجود در داروخانه صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد حتما قبل از مصرف با پزشک مشورت نمایید.
انزال زودرس یا زودانزالی
انزال زودرس یا زودانزالی یکی از اختلالات جنسی میباشد. هنگامی که مرد، قبل از آنکه شریک جنسیاش ارضا شود، دچار انزال شده و از او منی خارج شود، گفته میشود مرد دچار انزال زودرس است. گاهی انزال زودرس طبیعی بوده و بر اثر پرهیز طولانی از مسایل جنسی به وجود میآید. انزال زودرس دائمی، مشکلی جدی بوده و به عدم رضایت خود شخص یا شریک جنسیاش منجر میشود. اگر هر دو طرف در طلب بهبودی باشند، درمان موفقیتآمیز است، باید به فرد مذکر اجازه داد که اطمینان رسیدن به تحریک جنسی طولانی را داشته باشد و به طرف مؤنث هم باید یاد داد که خیلی زود و به آسانی تحت تأثیر قرار گیرد
ارگاسم
بطور طبیعی مدت زمان لازم برای اینکه یک مرد به ارگاسم برسد بین۳ تا ۱۰دقیقه (بسته به سن و شرایط جسمی فرد) متغیر و بطور متوسط ۵ دقیقه برای مردان جوان است. هر چند بیشتر آقایان تمایل دارند مدت زمان بیشتری تا رسیدن به ارگاسم داشته باشند ولی زمان ارگاسم اصلاً مهم نبوده و کیفیت ارگاسم به ویژه همزمانی ارگاسم طرفین از اهمیت برخوردار است.
عوامل تاثیرگذار زود انزالی
چندین عامل برروی انزال تاثیر می گذارد به همین دلیلبهترین درمان انزال زودرس یا زود ارضایی ترکیبی از درمانهای ذهنی، درمان دارویی و تکنیکهای جنسی میباشد و نباید به استفاده از قرصهای تاخیری اکتفا کرد. در ادامه داروهای خوراکی و غیرخوراکی موثر در درمان انزال زودرس معرفی خواهد شد. هیچ دارویی به طور خاص از طرف سازمان غذا و دارویی ایالات متحده (FDA) برای درمان زود ارضایی تایید نشده است، با اینحال میتوان از داروهای مختلف برای درمان این مشکل استفاده نمود. داروهای مهارکننده انتخابی بازجذب سروتونین (و داروهای ضدافسردگی حاوی تاثیرات مشابه SSRI (SSRI از همه موفقتر میباشند. علاوه بر قرصهای تاخیری از کرمهای بیحسکننده که حاوی بیحس کنندههای موضعی هستند نیز میتوان در بعضی از موارد استفاده نمود.
دارو و قرص زود انزالی
داروهای متعددی بر بهبود عملکرد انزال اثر میگذارند؛ از جمله گروه داروهای ضد افسردگی مانند سیتالوپرام و سرترالین که از مهمترین عوارض آنها میتوان به تأخیر در انزال اشاره کرد. این داروها باید سه ساعت پیش از نزدیکی مصرف شود و در در اکثر موارد رضایت بخش بودهاند ولی عوارض دیگری مانند حالت تهوع بالا رفتن فشارخون و تپش قلب در هنگام استفاده از دوز بالا گزارش شدهاند. همچنین مقدار ۱٪ میلیگرم رزرپین (سرپازیل) در شب تجویز میگردد. گفته میشود که این دارو رفلکس انزال را به تأخیر میاندازد و داروهای آرام بخش مثل دو میلیگرم دیازپام (والیوم) از طریق کاهش سطح پاسخ هیجانی و جنسی عمل میکند. اگر سیستم عصبی سالم باشد، داروها در درمان این حالت ضروری نیستند. هر دارویی با اثر روان گردانی یا تداخل اثر با سیستم خودکار، ممکن است موجب نا توانی جنسی شود. عدم موفقیت در انزال خالص با مصرف تیوریدازین (ملریل) و گوانتیدین (ایملین) و به خصوص با ایندورامین که یک داروی بلوککنندهٔ گیرندههای الفاادرنرژیک میباشد همراه است. برای درمان زود انزالی همچنین از داروی داپوکستین که خط اول درمان دارویی میباشد استفاده میگردد. این دارو زمان انزال را افزایش داده و کنترل بر انزال را بهبود میبخشد. داپوکستین نوعی مهار کننده باز جذب سروتونین (SSRI) است.نشان دادهشدهاست که SSRIها در درمان زود انزالی مفید هستند. جنبه منفی SSRIها این است که بهمنظور دستیابی به اثر مورد نظر، باید به صورت روزانه مصرف شوند
قرص زود انزالی مهارکنندههای انتخابی
مهارکنندههای انتخابی بازجذب سروتونین این نوع داروها یکی از انواع قرصهای تاخیری بوده که از آنها برای افزایش طول رابطه جنسی و درمان زود انزالی استفاده میشود. تاثیرات جانبی مهارکنندههای انتخابی بازجذب سروتونین یک از موارد تاثیرگذار بوده و هنگام انتخاب آنها به عنوان داروی تاخیری باید به این تاثیرات جانبی توجه نمود. این تاثیرات جانبی شامل عوارض روانی و عصبی، واکنشهای پوستی، اثرات آنتی کولینرژیک، نوسان در وزن بدن، تداخلات دارویی و تاثیرات جانبی جنسی بجز انزال زودرس همچون کاهش میل جنسی و یا اختلال نعوظ میباشند. از جمله داروهای مهارکننده انتخابی بازجذب سروتونین موارد زیر میباشند.
حرکات ورزشی و زود انزالی
حرکات ورزشی روزانه علاوه منافع دیگر برای پیشگیری و درمان زود انزالی موثر هستند. تمرکز اصلی در نرمشها و ورزشهای روزانه تحت فشار قرار دادن عضلات بخش تحتانی است. از آنجایی که اندام شکمی نقش بسیار مهمی در رابطه جنسی بازی می کند، نرمشهای تقویت عضلات شکمی را بیشتر متخصصان توصیه میکنند
قرص زود انزالی پاروکستین
داروی پاروکستین یکی از انواع قدرتمند داروهای SSRI بوده که می شود از آن برای درمان زود انزالی استفاده نمود. احتمالا بهبود حاصل از این قرصهای تاخیری تا 3 هفته بعد از شروع مصرف خود را نشان ندهد. اگر این قرص تاخیری تا شش هفته تاثیر خود بر زود انزالی را نشان نداد و یا تاثیرات جانبی آن مشکل ساز شد، باید با دارویی دیگر جایگزین شود.
مهمترین عامل زود انزالی
مهمترین عامل ایجاد و تشدید انزال زودرس در مردان اضطراب است. از دیگر عوامل میتوان به اختلال نعوظ، افسردگی، توقعات غیر منطقی جنسی از خود، مشکلات احساسی و ارتباطی با همسر اشاره کرد. اکثر موارد زود انزالی فاقد عامل یا دلیل خاص است. عوامل روانی مثل اضطراب، احساس گناه یا افسردگی نیز ممکن است به زود انزالی منجر شوند. در برخی موارد، زود انزالی ممکن است به خاطر عوامل پزشکی مثل مشکلات هورمونی، آسیبهای جسمی و یا عوارض جانبی بعضی داروها باشد. ابتلا به عارضه زود انزالی منجر به بروز اختلالات روان مانند اضطراب، افسردگی و سردی روابط زوجین میشود و بر روان آنان تأثیر میگذارد
قرص زود انزالی سرترالین
داروی سرترالین یکی از انواع قدرتمند داروهای SSRI بوده که میتوان از آن برای درمان زود انزالی استفاده نمود. احتمال دارد، بهبود حاصل از دارو تا 3 هفته بعد از شروع مصرف خود را نشان ندهد. اگر این قرص تاخیری تا شش هفته در درمان زود انزالی تاثیری نشان نداد و یا تاثیرات جانبی آن مشکل ساز شد، باید با دارویی دیگر جایگزین شود.
داروهای موضعی زود انزالی
کرمها و داروهای بیحس کننده موضعی قادر به کاهش حساسیت و تحریکپذیری آلت بوده و باعث تاخیر در انزال میشوند. این کرمها از کم خطرترین داروهایی هستند که برای درمان زود ارضایی مصرف میشوند. در صورتیکه مصرفکننده حساسیت خاصی به این داروها نداشته باشد، عوارض جانبی سیستمیک کمی در پی دارند. لیدوکائین و پریلوکائین 2.5 درصد از جمله داروهای بیحس کننده موضعی میباشد..
قرص زود انزالی سیتالوپرام
همانند داروی سرترالین، داروی سیتالوپرام نیز یکی از انواع قدرتمند داروهای SSRI بوده که از آن برای درمان زود انزالی استفاده میشود. احتمالا بهبود حاصل از این قرصهای تاخیری تا 3 هفته بعد از شروع مصرف خود را نشان نمیدهد. اگر این قرص تاخیری تا شش هفته تاثیر خود بر زود انزالی را نشان نداد و یا تاثیرات جانبی آن مشکل ساز شد، باید با دارویی دیگر جایگزین شود.
عوارض قرص زود انزالی
استفاده از قرص های تاخیری برای درمان زود انزالی رفتن سراغ ساده ترین راه برای حل این مشکل است و همیشه ساده ترین راه درمان بهترین راه درمان نیست. بدون شک استفاده از قرص های تاخیری برای درمان مشکلات جنسی عوارض زیادی در پی خواهد داشت و بزرگترین مشکل آن این است که پس از قطع مصرف این داروها مشکل زودانزالی با شدت بیشتر سراغ مصرف کننده خواهد آمد. از عوارض مصرف قرص های تاخیری می توان به اختلال پرپاپیسم یا نعوظ مانا، تغییر در دید و از دست دادن شنوایی اشاره داشت.
قرص زود انزالی ضد افسردگی
داروهایی که علائم مشابهی همچون داروهای SSRIدارند، از قبیل بعضی از انواع خاص داروهای ضد افسردگی سه حلقه ای ( (TCAsرا میتوان به عنوان داروی درمان زود انزالی استفاده نمود. داروهای ضد افسردگی سه حلقهای که بیشتر از بقیه در زمینه درمان زود انزالی بر روی آن تحقیق شده است کلومیپرامین بوده که شاید بیشتر از خیلی از داروهای SSRI برای این منظور مفید باشد.
قرص زود انزالی وگادول
قرص تاخیری وگادول Vega-Dol نام تجارتی مخدر ترامادول در کشور هندوستان میباشد که با اسامی دیگر مانند Veldrol و وکتادول VICTADOL و مشابه آن بر روی اینترنت به فروش میرسد. درواقع قرص ترکیبی وگادول همان ترامادول است که در داروخانهها هم موجود است. این قرص از ترکیب ترامادول با سیلدنافیل که مادهای بسیار خطرناک است تهیه میشود. قرص ترکیبی وگادول (سیلدنافیل و ترامادول) حاوی ۱۰۰ میلیگرم سیلدنافیل و ۵۰ میلیگرم ترامادول است. فروشندگان این محصول در مورد طریق مصرف وگادول ادعای مصرف یک نصف قرص برای ۵۰ دقیقه دیر انزالی میکنند اما باید بدانید که اصولاً دارویی به نام وگادول به صورت رسمی وجود ندارد و توسط هیچ ارگانی تأیید شده نیست. داروی وگادول یک مارک تجاری است که یک شرکت تحت نام وگادول تولید میکند. به طور کلی توجه داشته باشید که بهترین راه درمان زود انزالی انجام ورزش های مرتبط مثل تمرینات کیگل و درمان های روانشناسی و فکری است و استفاده از قرص های تاخیری درمانی موقتی و نسبتا خطرناک به شمار می رود.
قرص زود انزالی سیلدنافیل
قرص سیلدنافیل (sildenafil) یا ویاگرا یکی از پرمصرفترین داروهای درمان زودانزالی است. توجه داشته باشید که مصرف داروهای درمان زودانزالی عوارضی از قبیل سردرد، اختلال در دید و افروختگی ایجاد میکنند. همچنین با توجه به احتمال بروز عوارض قلبی شدید ناشی از مصرف این دارو، توصیه میشود که فقط تحت نسخه پزشک مصرف شود. مهمترین توصیه این است: «هیچگاه از سر تفنن یا کنجکاوی این دارو را مصرف نکنید.» این دارو نخستین بار توسط شرکت داروسازی فایزر و در سال 1988 به بازار عرضه شد و از همان زمان به عنوان یکی از مهمترین داروها برای درمان اختلال نعوظ مورد استفاده قرار گرفت. قرص ویاگرا نام دیگر این دارو است. عوارض: عوارض قرص سیلدنافیل شامل سرگیجه، سردرد، برافروختگی، دید ناواضح، فوتوفویی، سوءهاضمه، احتقان بینی، اسهال، عوارض پوستی و عفونت دستگاه ادراری میباشد.
قرص زود انزالی تادالافیل
تادالافیل (Tadalafil) نام یکی دیگر از قرصهایی است که به منظور رفع مشکلات جنسی و تقویت روابط جنسی و به عنوان قرص درمان زودانزالی بین زوجین استفاده میشود. به طور معمول مقدار 10 میلیگرم از این دارو از راه خوراکی یک ساعت قبل از ارتباط جنسی مصرف میشود. با توجه به میزان اثربخشی و تحمل بیمار دوز دارو از 5 تا 20 میلیگرم متغیر بوده و حداکثر دفعات مصرف دارو یک بار در روز است. توجه داشته باشید که مصرف این دارو در نارساییهای شدید کبدی توصیه نمیشود. همچنین مصرف این قرص به همراه قرص ویاگرا و یا قرص سیلدنافیل اصلا توصیه نمیشود. چه کسانی نباید از قرص تادالافیل استفاده کنند: افرادی که سابقه حساسیت دارویی دارند افرادی که پزشک فعالیت جنسی را برایشان ممنوع کرده است کسانی که به تازگی سکته کردهاند افرادی که مشکلات قلبی دارند و از داروهایی با ترکیبات نیترات استفاده میکنند عوارض: عوارض قرص تادالافیل شامل سردرد، خستگی، خوابآلودگی، سرگیجه، درد قفسه سینه، افت فشار خون وضعیتی، تاکیکاردی، خارش، راش، اسهال، خشکی دهان، احتقان بینی، تاری دید، گرگرفتگی و ادم صورت میباشد.
مطالب مرتبط :
عوارض و نحوه مصرف انواع قرص متادون 40 میلی گرم
خواص و عوارض مصرف قرص فارماتون برای ریزش مو چیست
همه چیز درباره آشنایی با قرص عشق آور و فراموشی عشق
عوارض و مضرات مصرف قرص ژلوفن سینوس و کامپاند 400 چیست
عوارض و موارد مصرف قرص آلپرازولام ۰/۵ و 1 میلی گرم
- ۹۷/۱۰/۰۸